• Het boek '#Suriname in het hart' van Diederik Samwel wordt opnieuw uitgebracht. Win een exemplaar op Suriname.NL - http://t.co/bN9ybrPxbo

Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

‘Goud expositie’ van Zwitserse kunstenaar Moritz Ebinger

GoudExpo

De in Nederland wonende Zwitserse kunstenaar Moritz Ebinger (Bern,1961) verblijft al enige maanden in Suriname voor zijn project GOUD. Voor dit project onderzoekt hij een jaar lang de artistieke, symbolische, historische en spirituele betekenissen van het edelmetaal goud. In Suriname bezocht hij meerdere goudmijnen waar hij ter plekke in de natuur kunstwerken uit bladgoud heeft gemaakt en achtergelaten. Op 5 en 6 oktober zal hij foto’s schilderijen, films en tekeningen exposeren in Art Gallery Sukru Oso.

Ebinger werkt met vrijwel alle materialen in de meest verschillende uitingsvormen: hij schildert, tekent, werkt met knackebrood, paaldanspalen en interviewt voor zijn eigen radiostation ‘Rood’ vakmensen en beroemdheden, onder wie de dit jaar overleden journalist/schrijver Anil Ramdas. Dit interview zal tijdens deze expositie te beluisteren zijn.

De opening van deze expo wordt op vrijdag 5 oktober verricht door Rinaldo Klas, directeur Nola Hatterman Art Academy. De expositie is open op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober van 19.00 tot 23.05 uur. Op zaterdag 6 oktober 16.00 uur vindt een workshop plaats.

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
  • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
  • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
  • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »