• Tyrone Spong heeft een videoboodschap online geplaatst waarin hij zegt hij dat het goed gaat na zijn operatie. http://t.co/AYz2Dx4UGA

Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

Opening solo-expositie George Struikelblok op Curaçao

Struikelblok

De Surinaamse kunstenaar George Struikelblok gaat de wereld in met de 3D presentatie die hij in samenwerking met de Sana Budaya Dance Company heeft ontwikkeld. Deze wervelende presentatie werd in 2011 door de kunstenaar gelanceerd in Suriname tijdens zijn solo-expositie Lob’ mi tu tamara in De Hal. De dansers van de Sana Budaya Dance Company die daarvoor beschilderd werden door Struikelblok, voerden tegen een achtergrond van grote schilderijen van de kunstenaar een boeiende choreografie uit, met als resultaat een levend, bewegend, 3D kunstwerk.

Deze presentatie zal binnenkort in verschillende andere landen te zien zijn. Dit begon gisteren (15 september) bij de opening van de solo-expositie Sunchi I brasa van George Struikelblok in Gallery Alma Blou op Curaçao. Later dit jaar presenteren Struikelblok en de Sana Budaya Dance Company de performance tevens in Utrecht Nederland, in Frans Guyana en volgend jaar ook in België.

Samen met George Struikelblok heeft Readytex Art Gallery van deze bijzondere performance een mooi aandenken ontwikkeld die aan de fans in Suriname en in de andere landen de gelegenheid biedt er iets van mee naar huis te nemen, of hun ervaring te delen met vrienden en familie de hele wereld rond. Het betreft namelijk een serie van 6 wenskaarten met prachtige foto’s van de performance. De openslaande kaarten met blanco binnenkant, compleet met kleurrijke enveloppen, kunnen individueel of in de serie aangeschaft worden. De complete serie wordt gepresenteerd in een canvas mapje.

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er is 1 reactie

  1. leuke onderneming

    Beoordeel Thumb up Thumb down -1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
  • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
  • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
  • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »