di 28 jul 2015 23:46

‘President Bouterse gaf wel geld aan Kwakoe’

106
post thumbnail

De Surinaamse president Desi Bouterse was wél betrokken bij een sponsorbedrag voor het noodlijdende Kwakoe Festival in Amsterdam. Dat zegt Evelien Arler van het tentenverhuurbedrijf Witte Tenten vandaag in een interview met dagblad Het Parool over de donatie van de Surinaamse regering.

Eerder deze week meldde de Surinaamse krant De Ware Tijd nog dat Bouterse minimaal vijftigduizend euro aan het festival zou hebben gegeven. De president zou dat hebben gedaan om iets terug te doen voor de diaspora. Bouterse ontkende direct na het uitkomen van dit nieuws zo’n schenking te hebben gedaan.

Arler zegt vandaag tegen de krant: ‘We hebben erover gesproken of we het konden aannemen. Geld is voor mij geld, maar er waren ook mensen die het er moeilijk mee hadden.’ Volgens haar was de afspraak dat de Surinaamse regering twee keer 25.000 euro zou doneren.

De krant meldde eergisteren ook dat Het Kwakoe Festival begin augustus al 25.000 euro cash ontvangen heeft uit Suriname. In ruil heeft de onbekende schenker een paviljoen gekregen op het festivalterrein, de zogenoemde Surinametent. (Bron/Lees verder in Het Parool)

106 Reacties | Plaats Reactie

 1. Beste Boycotten:

  Het IQ van de gemiddelde Bouta/NDP aanhanger ( zie als ultiem voorbeeld Anna_Z) is net zo laag als hun gevoel voor moraal en gerechtigheid.

  Als er maar een ( gratis) feestje kan worden gevierd……

  zaterdag 25 augustus 2012 om 13:44 uur
 2. @Boycotten

  Beste pedo Boycotten! Net Anna_zoeloe en net zo schaamteloos als mijn grote voorbeeld Boy Cutten (Kutten). Vind je ook niet. Je blijft maar onder de gordel zeuren en dat vind ik nogal extreem schaamteloos. Van heel veel intelligentie getuigt dat overigens niet en hoe kom je erbij dat anti-Bouterse per definitie niet schaamteloos is. Je spreekt over drugsgeld alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Kun je die kletskoek bewijzen? NEE!!!! Kan ik bewijzen dat jouw heilpoldertje Calimerostan met bloedgeld is opgebouwd? JA!!!!!!!!
  Tijd om de geschiedenisboeken in te duiken mister Pedo Boykutten. Wie kaatst moet de bal verwachten en bij mij ben je aan het juiste adres. Mijn tankdivisies en stukas staan altijd klaar voor zwakzinnige onbenullen als jij. 😉

  PS: Stop je tien euro maar in een fonds voor Henk en Ingrid en de speciaal voor jou georganiseerde pedoparade in Amsterdam!

  Hoogachtend
  Anna Chaka Taka Zulu

  Geen oe maar u. :)

  zaterdag 25 augustus 2012 om 17:21 uur
 3. Beste Anna_Z: Treurig dat je iedereen die jou onzin ontmaskerd maar als pedofiel neerzet.

  “Mijn tankdivisies en stukas staan altijd klaar voor zwakzinnige onbenullen als jij”

  Kan me nauwelijks voorstellen dat een volwassen vrouw zulke kinderachtige taal uitslaat.

  Get a life………..

  zaterdag 25 augustus 2012 om 19:43 uur
 4. Tenzij deze volwassen vrouw met haar neus in de poeder zit………………..

  zondag 26 augustus 2012 om 11:42 uur
 5. Virago 535 wat loop je te utten, Kwakoe is al begraven
  ga jij de zaak daar opbouwen, ie jere go, je siekie,
  soem wani go e go soema no wani ,moesoe tang dja, bika dja je feni wang sani ete, dape je ka wang bokoeng fo eling, toe snaar….

  zondag 26 augustus 2012 om 17:50 uur
 6. Bij gebrek aan relevante argumenten klets deze Ziekelijke Heks uit haar nek.
  Ik ben een tijd opgehouden om te reageren op die paarse strondvliegen.

  maandag 27 augustus 2012 om 12:39 uur

106 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com