Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

Rapper Kleine Viezerik in korte film ‘Bounty’

KleineViezerik

Rapper Kleine Viezerik heeft een grote rol bemachtigd in de nieuwe korte kinderfilm ‘Bounty’ van regisseur Finbarr Wilbrink en producent Bijker (Achtste-Groepers Huilen Niet). ‘Bounty’ gaat over Tako, een geadopteerde bruine jongen die opgroeid bij witte lesbische moeders. Tako weet niet wie zijn vader is en fantaseert over vele zwarte helden als zijn schepper: Seedorf, Raymann misschien wel Obama!

Dan denkt hij onomstotelijk bewijs te hebben dat zijn verwekker Kleine Viezerik is. Als hij door twee Surinaamse pestkoppen er op gewezen wordt dat Kleine Viezerik het een schande zou vinden dat zijn zoon een Bounty is (zwart van buiten, wit van binnen), zit er maar een ding op: Tako moet Surinamer worden! Als Tako met zijn nieuw verworven imago oog in oog staat met Kleine Viezerik leert hij een wijze levensles.

Een komische warme zomerfilm over dicht bij jezelf blijven. Met o.a. Miryana van Reeden, Tamara Brinkman, Kleine Viezerik en Micha Hulshof. Het script is geschreven door Guus Pengel en Finbarr Wilbrink en de regie is in handen van Finbarr Wilbrink. De korte film komt in het najaar van 2012 uit en zal ook te zien zijn in Paramaribo, Suriname.

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er is 1 reactie

  1. Leuk mang, voor kleine viezerik.
    Ben je nog steeds bang voor spinnen?

    Beoordeel Thumb up Thumb down +1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
  • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
  • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
  • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »