za 1 aug 2015 07:44

Van Gaal wil Patrick Kluivert als assistent-coach

55
post thumbnail

Patrick Kluivert is door bondscoach Louis van Gaal benaderd om als diens assistent aan de slag te gaan bij het Nederlands elftal. De topscorer aller tijden van Oranje fungeert momenteel als trainer van Jong FC Twente.

Van Gaal, die onlangs door de KNVB werd aangesteld als trainer, ziet in zijn voormalige pupil de ideale tweede assistent naast Danny Blind. De 36-jarige Kluivert, zoon van Surinaams oud-voetballer Kenneth Kluivert en een Curaçaose moeder, begon in 2008 aan de cursus Coach Betaald Voetbal.

Na een stageperiode bij AZ en een functie bij het Australische Brisbane Roar FC streek hij neer bij NEC, waar hij als assistent en spitsentrainer fungeerde. Vorig jaar stelde FC Twente hem aan als trainer van het beloftenelftal.

55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Reactie op Henk, vanavond belde iemand me op die dit allemaal volgt maar nooit reageert, ai zei ie, die Henk trapt erin, en kijk nu weer, ik ga door op mijn manier, maak je niet druk, Henk let op jou Patrick, en stimuleer die zaak praat met die top in Zeist, Jou favorietje als bondscoach, als je dat voor mekaar krijgt zet ik alles in Zeist in het donker, en dan mag jij mij zoekennnnnnnnnnnnn ok!!!!!! Ga ervoor en op naar 2014, Olanda Campeone Mundial con el entrenador mejor P Kluver ja ja. Mooi zo toch, naar je zin!!!! Dit wil je horen, nou hier voor jou!!!!

  ja ja!!!!!

  dinsdag 24 juli 2012 om 21:17 uur
 2. Hossenbuks je bent volledig off topic bezig.
  Al jouw berichtjes zijn in het kort samen te vatten : van nul en generlei waarde.

  woensdag 25 juli 2012 om 01:08 uur
 3. Als kluivert van mening is dat deze stap goed voor zijn trainers loopbaan is dan doet hij dat.
  voor de rest vindt ik de grootste deel van de reactie rijp voor de prullenbak,onzin dus

  woensdag 25 juli 2012 om 07:47 uur
 4. Reactie op Henk, die berichten van jou waaronder zou ik die moeten plaatsen, ik ga mij daar niet vuil aan maken, maar over het onderwerp, weet je het nog een paar dagen dan maakt v Gaal de selectie bekend voor 15 augustus, met die twee voetoe boys van hem, goed opletten wat ie gaat doen, hij ja niet die twee!!!!

  woensdag 25 juli 2012 om 09:50 uur
 5. Bondscoach Louis van Gaal heeft zijn eerste voorlopige selectie bekend gemaakt. Onder meer Jordy Clasie, Bas Dost en Ricardo van Rhijn maken deel uit van de 32-koppige groep. Oranje speelt over twee weken een oefenduel tegen België.

  Clasie (Feyenoord), Dost (VfL Wolfsburg) en Van Rhijn (Ajax) zijn de enige drie debutanten in de selectie. Mark van Bommel is zoals verwacht niet opgeroepen, hij kondigde na het EK aan een stapje terug te doen. Ten opzichte van de EK-selectie zitten Adam Maher, Jeremain Lens, Urby Emanuelson, Vurnon Anita, Ola John, Siem de Jong, Nick Viergever en Stefan de Vrij er bij. Zij ontbraken in Polen en Oekraïne.

  Van Gaal maakt vrijdag 10 augustus bekend welke spelers in de definitieve selectie voor de oefenwedstrijd tegen België zitten. Het duel met de Belgen is op 15 augustus.

  Voorlopige selectie Nederland

  Doel: Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Michel Vorm (Swansea City)

  Verdediging: Khalid Boulahrouz (Sporting CP), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Málaga CF), Ricardo van Rhijn (Ajax), Nick Viergever (AZ), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax) en Jetro Willems (PSV)

  Middenveld: Ibrahim Afellay (Barcelona), Vurnon Anita (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Urby Emanuelson (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Adam Maher (AZ), Stijn Schaars (Sporting CF), Wesley Sneijder (Inter), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur)

  Aanval: Bas Dost (VfL Wolfsburg), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (Benfica), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Siem de Jong (Ajax), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München)

  alfa @ 01-08-2012 16:52:19

  vrijdag 3 augustus 2012 om 03:49 uur

55 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com