zo 2 aug 2015 02:13

Surinaamse oppositie vreest verkoop Staatsolie

93
post thumbnail

PARAMARIBO, 12 jul – Leden van de parlementaire oppositie hebben alarm geslagen. In een brief aan president Desiré Bouterse wordt de vrees geuit dat Staatsolie wordt verkocht. De regering zou van plan zijn het bedrijf van de hand te doen. De parlementariërs van Nieuw Front en Bep willen weten waar een dergelijk besluit vandaan komt.

Staatsolie boert goed en de perspectieven zijn zo mogelijk nog beter. “Waarom wordt het bedrijf in vreemde handen gelegd? Is het niet de kip slachten die de gouden eieren legt voor het volk van Suriname? De vraag is ook of verkoop van aandelen van Staatsolie nu, de toets van doelmatigheid zou kunnen doorstaan”, stellen de parlementariërs in hun brief. Het parlement is niet gekend. Dat geeft nog meer bedenkingen, ook omdat het dezelfde Bouterse was die het bedrijf ooit al wilde verkopen.

“Kan de president aangeven of het beleid van deze regering is om aandelen van Staatsolie in handen van derden te brengen? Indien deze vraag positief wordt beantwoord, kan de president aangeven wanneer dit uit te voeren beleid is goedgekeurd door De Nationale Assemblee, zoals dat vereist wordt door de grondwet? Kan de president aangeven wat de redenen zijn om aandelen van Staatsolie in handen van derden te brengen?”, aldus de parlementariërs.

93 Reacties | Plaats Reactie

 1. Het is niet de NF, maar hun adviseur/baas NL die hun motiveert om negatieve zaken aan te halen om het volk te misleiden en dan krijgen ze weer kans om op dit forum flink negatief te reageren.
  Precies zo zijn ze deze keer ook 3 jaren van te voren al begonnen met de verkiezing campagnes.
  Ze willen het volk misleiden, maar dat gaan hun helemaal lukken.
  Ik wacht rustig af op een reactie van de Regering/Pres DDB wat de stand van zaken precies zijn.
  Ik heb het volste vertrouwen dat deze Regering geen verkeerde stappen gaan ondernemen in het nadeel van de Burgers.

  donderdag 12 juli 2012 om 16:57 uur
 2. Ray zegt ” Zoveel eerbied en respekt bestaat er voor deze man.” De vraag is waar? Niet in Suriname in ieder geval waar het toe doet.

  Tedje

  “Venetiaan werd in Nederland ontvangen door de koningin en verscheen op de televisie.”

  Welk jaar was dat? wat heeft Suriname aan dit bezoek precies overgehouden, blijkbaar had hij ook gehoord dat hij mooie tanden heeft.

  Ai baja reclame voor Suriname een bezoek aan de koningin with empty pockets.

  donderdag 12 juli 2012 om 16:59 uur
 3. ik zeg alleen SLECHTS 414 miljoen…!!! What about die 2 miljoen srd salaris van de directeur ELK jaar: http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/9518
  Staatsolie is allang niet meer heilig en is de afgrond gestort na het overlijden van Nuboer.

  donderdag 12 juli 2012 om 16:59 uur
 4. het is veel beter de Staatsolie te privatiseren.Trouwens multinationals heb je nodig vor veredere ontwikkeling.Te veel bemoeinissen van de overheid werken averechts.Veel van die nuts bedrijven moeten geprivatiseerd worden:Waterleiding Mij.Elekt.mij.

  donderdag 12 juli 2012 om 17:43 uur
 5. De afgelopen jaren is het niet anders geweest. In feit zet de regering Bouterse het behouden beleid voort dat was ingezet onder president Ronald Venetiaan. Grote buitenlandse schulden worden schematisch terugbetaald en nieuwe leningen geschieden beperkt. De kunst is vooral het zo te houden. Fitch is zeer te spreken over “de toewijding van de Surinaamse autoriteiten om fiscale oneffenheden te neutraliseren en stabiliteit te bereiken wat betreft wisselkoersen en prijzen.”

  Mooi stuk voor de Venetiaan haters.

  donderdag 12 juli 2012 om 17:46 uur
 6. Baas zit momenteel toch in de Republiek Equatoriaal-Guinea?

  En laat de baas van dát land ( Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ) nu net interesse hebben in de aandelen van Staatsolie.

  Tenminste; zo willen de geruchten… dat verklaart wellicht de warme band tussen beiden personen…

  donderdag 12 juli 2012 om 17:52 uur
 7. Ik vind het een hele goede zaak om maximaal 49% van de aandelen van dit bedrijf op de vrije markt te gooien, echter met dien verstande dat er 10 a 15% van deze aandelen emissie wordt gereserveerd voor uitsluitend (Surinaamse)particulieren !

  Hierdoor zal de politieke invloed binnen dit bedrijf ophouden te bestaan en zullen de bestuurders zeker wel moeten presteren anders zulen ze eruit worden geknikkerd.

  Voorts moeten de Suri’s ook de kans krijgen om te investeren ‘in eigen kunnen’ met de juiste mensen aan het roer.
  Voor mij maakt het niet uit waar het geld vandaan komt; zwart/wit/rood/groen/blauw/etc. elke srd dat in dit bedrijf wordt geinvesteerd is welkom !

  Ik denk dat behalve Staatsolie ook enkele andere staatsbedrijven deels in de verkoop kunnen omdat dit geld opleverd voor de staat en verder ook behoorlijk bestuur en management zal gaan overheersen binnen deze bedrijven.

  Ik denk met name dan aan de SLM !!!!!!!!!!!!!!!!!

  I’ll be waiting !

  donderdag 12 juli 2012 om 19:07 uur
 8. @ GMAP de investeerders zijn gevlucht! jawel, letterlijk gevlucht! Dia futu, hazepad, de antilopenspoor gekozen. De reden hiervoor is, dat SU na de verkoop van de Staatsolie straks niets meer te bieden heeft! en weet je? goede zakenlieden zien tig jaren verder in de toekomst!! Slimme investeerders zijn nooit en te nimmer de dief van hun eigen portemonnee!! Ach, ja!! het gaat weleens mis, maar een Ezel stoot zich geen twee keren in de kar, zoals deze zooitje van de regeringsbendetroep!!

  De mooiste bron van inkomsten doen zij ook van de hand!! Wat een klojo! Het is nog niet te laat! Zij kunnen hun schedel nog laten opereren in het Academisch Ziekenhuis, alwaar de Nederlandse Chirurgen de SU’s aan het leren zijn, hoe zij vervolgens moeten operenen. Een beetje hersenen erin laten stoppen is een pre!! Het kan altijd aan te pas komen.

  donderdag 12 juli 2012 om 19:19 uur
 9. 12 juli 2012

  @Milton,

  Ik ben het met jouw benadering eens.

  Wil Suriname internationaal als land van investering meetellen, dan hoort het uitgeven van aandelen gewoon bij.
  Maar de regering van Suriname kan in nationaal strategisch belang tot een x% aan aandelen uit te geven en zodanig dat er ruimte blijft om met die bedrijven toch de nationaal gestelde doelen te halen en de internationale investeerders toch tevreden te stellen.
  Srika

  donderdag 12 juli 2012 om 19:59 uur
 10. desi en errol hebben het reeds gemolken

  donderdag 12 juli 2012 om 19:59 uur
 11. @ Sabidieri.
  Degene die nog steeds blijven geloven in die paarse gebakken lucht leven volgens mij buiten alle realiteit . in crisis tijd beloofd mega crimineel en massamoordenaar Bouterse jullie van alles en nog wat
  Dus wie is dom en acnterlijk???

  donderdag 12 juli 2012 om 20:03 uur
 12. Vergeet niet dat wij het over een criminele recidivist hebben die al van plan was om staatsolie te verkopen aan Deawoo, het zijn deze zelfde criminele die ons economie en moederbank hebben kapot gemaakt en leeggeroofd.

  donderdag 12 juli 2012 om 20:11 uur
 13. Fitch: Suriname op de goede weg.

  donderdag 12 juli 2012 om 20:23 uur
 14. ndpers niet op reageren ,laat maar praten en ophitsen de oppositie is in paniek .bouta doe wat je moet doen ,als je moet privatiseren ,weet ik niet maar in ieder geval heeft het volk jou die mandaat gegeven om vier jaren aan de macht te blijven en jou plannen uit te voeren .

  wij gaan er van uit dat naar eer en geweten land en volk wil dienen en wij burgers van suriname die jou die mandaat hebben gegeven steunen u .

  laat je niet van de wijs brengen door redimusus ,de oppositie of ollanders die koste wat kost jou weg willen hebben .het gaat ze niet lukken en het zal ze niet lukken .

  wat jij en je regering tot nu toe hebt gedaan voor land en volk mogen de vorige regeringen van leren .
  bouta mie mang kraktie.

  donderdag 12 juli 2012 om 20:42 uur
 15. Beste pero,,
  Feiten en bewijs graag, die schoft die klaagde over het reizen van vorige kabinet heeft nu in zijn eentje alle records gebroken./nogmaals ndpers zijn dommer dan de achterkant van VARKENS.

  donderdag 12 juli 2012 om 20:53 uur
 16. Hulde aan Venetiaan.Jij hebt ons uit de ravijn gehaald,waar Wijdenbos en adviseur van staat toen, ons in hebben gegooid.en nu hebben we de mogelijkheid de berg te beklimmen om de top te bereiken.Thank you Vene.

  donderdag 12 juli 2012 om 21:17 uur
 17. Aandelen zelf kopen.
  Als Surinamer heb ik het geboorterecht om bij uitsluiting van ieder ander om het ultieme genot te hebben van de rijkdommen van mijn geboorteland. Het is ook mijn duurzame plicht om iedere vorm van bijdrage te leveren aan de sociaal-economische opbouw van het land.Iedere Surinamer is derhalve verantwoordelijk voor de welvaart en het welzijn van land en volk.

  In dit kader heb ik het bijzondere voorrecht om als eerste in aanmerking te komen voor bv de aandelen van Staatsolie of ieder ander bedrijf.

  Hiermee stel ik financien beschikbaar en het is een spaarpot. een appeltje voor de dorst. Aanvulling op mijn pensioen om rustig van mijn oude dag te genieten.

  Dan vind ik verkoop van aandelen in dit kader een verstandige besluit.

  De negatieve kant van verkoop aan vreemden, buitenlandse investeerders, is dat er altijd sprake is van smeergeld. Tjoekoe, commissie. What so ever.

  vrijdag 13 juli 2012 om 07:15 uur
 18. @ pero,
  Iemand die trots is op een kinder moordenaar,drugs veroordeelde crimiineel en massamoordenaar zegt mij genoeg.
  Hoe kan van jou land houden en achter die massmoordenaar gaan staan die jou land op de rand van de afgfond heeft gezet. pero jij ben niet goed bij jou KOP.

  vrijdag 13 juli 2012 om 08:35 uur
 19. Ik zeg aandelen verkopen.
  Met dat geld kan Staatsolie meer investeren.
  Maar wel het meerderheidsbelang behouden. Zodat je mede de richting kan aangeven. Staatsolie is maar een muis in de olie markt.Ze moeten groeien.

  Ik rust
  Djamoe

  vrijdag 13 juli 2012 om 09:24 uur
 20. @Peroooo, oohhh baja je moet je kapot schamen om een moordenaar en drugsdealer in bescherming te nemen. Waar is je trost gebleven, je fatsoen, inleving bij de nabestaanden. Pero, ga aub je mond spoelen… en dat noemt zich een echte suriname. Je bent gewoon een lakei van die paarse drek didibrie maar dat wisten we al. Propaganda machine van didibrie happert en zit vol met roest en poep.
  Pero, drink nog een djogo van mij baja..

  vrijdag 13 juli 2012 om 12:16 uur
 21. @Sabidieri

  Dank, dat jij je ingespannen hebt om het forum duidelijk te maken, dat Schiphol niet voor 100% in handen van de Nederlandse staat is. Maar jouw reactie toont ook aan, dat je een OELEWAPPER bent, die totaal geen benul heeft van de betekenis van het aandeelhouderschap. Met het door jou opgezochte belang van de Nederlandse staat – 69,77% – is elke mogelijke overname door een andere partij van Schiphol NV geblokkeerd. Voeg je daarbij het belang van ruim 20% van de Gemeente Amsterdam, omdat deze altijd de Nederlandse Staat zal volgen, dan zal het duidelijk zijn, dat Schiphol NV slechts in handen van een marktpartij komt, als het de overheid – Rijk en Gemeente – belieft. Het belang van de nederlandse staat noemt men dan ook STRATEGISCH.

  PS: Sabidieri, dank dat je niet viel over mijn typering van Desi Delano Bouterse als MASSAMOORDENAAR. Ik hoop dat al jouw maten die hun harses continu in het achterwerk van de bovengenoemde massamoordenaar blijven steken, jouw voorbeeld zullen volgen. 😉 😆

  vrijdag 13 juli 2012 om 12:39 uur
 22. Maar aan wie en voor hoeveel geld worden de aandelen verkocht???? Ik hou mijn hart vast, gezien de kwaliteit van de vriendjes die onze president de afgelopen tijd heeft gemaakt.

  vrijdag 13 juli 2012 om 13:40 uur
 23. Als Suriname 51 % van de aandelen heeft is er niets aan de hand. Van de 1 % – 49 % aandelen die verkocht worden kan iedereen die geld heeft en wil investeren deel nemen. Aandelen op de beurs is een kwestie van het product en vraag en aanbod dat de koers/prijs bepaalt, (naast andere oorzaken oa oorlogen, rampen,enz).Veel grote olie bedrijven/multinationals zitten op de beurs. Staatsolie moet wat deze trend betreft ook meegaan met de olie-ondernemingen en niet een vreemde eend in de bijt blijven.
  Advies! zo snel als kan tussen 1 % en 49 % van de aandelen van staatsolie d.m.v. emissie uitgeven op de beurs (in Duitsland. De Duitse economie doet het uitstekend). Staatsolie go international. Geld om te investeren kan door aandelen emissie worden verkregen i.p.v. of naast leningen, vreemde vermogen kort, midden of lang.

  vrijdag 13 juli 2012 om 13:46 uur
 24. Ook een vorm van witwassen van drugsgelden.

  Sranamgs let op uw zaak.

  De Misdaadcoalitie regeert vanuit een Bermcultuur:
  Volksmisleiding en -bedrog.

  vrijdag 13 juli 2012 om 14:28 uur
 25. @Koosje

  “Maar aan wie en voor hoeveel geld worden de aandelen verkocht???? Ik hou mijn hart vast, gezien de kwaliteit van de vriendjes die onze president de afgelopen tijd heeft gemaakt.”

  Daar scoor je een heel mooi punt mee. De makke van de surinaamse politiek is, dat men geen kennis heeft van het begrip INTEGRITEIT. Als voor de aandelen Staatsolie een mooie prijs betaald wordt, dan vraag een ieder zich af, waar het geld naar toe zal gaan.

  vrijdag 13 juli 2012 om 16:06 uur
 26. gmap ,medusa, koos, en overige redimusus .
  ja klopt ik stem op dd bouterse samen met de meerderheid van het surinaamse volk die voor deze president gekozen heeft .

  wij hebben hem die macht gegeven omdat jullie er niets van bakken wat opbouw betreft .de weg is nu open voor vooruit gang en de resutaten liegen er niet om voor de twee jaar die hij daar zit .vene heeft zijn tijd gehad.

  deze mensen hebben het over de 8 december moorden ,ik weet niet wie gemoordt heeft maar maar al zou het zijn dat bouterse heeft gemoordt mag ik dan niet op deze man stemmen .jullie hebben het over moraal .

  wat doen jullie in holland als jullie het over moraal willen hebben .wat heben die nederlandeers niet aangericht en toch worden er zaken gedaan .
  wat hebben ze in indinesie gedaan en toch worden er zaken gedaan .hebben jullie vene gevraagt waarom hij brunswijk amnestie heeft gegeven .nee die brunswijk kreeg amnestie omdat hij met vene zou gaan samen werken ,bouterse die kreeg geen amnestie ,is dat eerlijk dan .

  verder vraag ik waarom deze redimusus waarom nederland de stukken pas over 60 jaar wil gaan openbaren .
  dan heb ik het over de staatsgreep van 80 de woelige jaren dus .politiek vies spelletje spelen dus .
  jullie zijn gehersen spoelt door die bakra basie dat het alleen maar ja knikken is .eigen mening hebben deze waardeloze figuren niet .

  ze hebben geen geloof in eigen kunnen het is die blanke moet voor jullie nadenken .oeng dong geen zelf vertrouwen vooral die koos die wordt geleidt door die blanke basie .koos joe konie te joe dong pasa dong .

  zeg tegen medusa ik kom van het veld ,heb ananas en casave in huis en zit nu op mijn balcon .
  mie e tik wang fatoe nanga wang matie foe mie .
  zitten jullie op die uitkering te wachten en die voetsel banken .die blanken willen jullie weg hebben begrijp je het nog niet vraag het aan wilders .
  .

  vrijdag 13 juli 2012 om 21:06 uur
 27. @pero
  Joe sabie sang joe betre kan doe?Biegien njang ding toe nassie sang joe poer tap a veld nanga joe matie jèrè!

  vrijdag 13 juli 2012 om 21:38 uur
 28. Ach jajaja ,
  Hoe koninklijk is de KLM , nu de Fransen de grootste aandeelhouder zijn geworden ???
  En Hoogovens dan ???
  Vergeet ik bijna ook de PTT-posterijen
  De NS – spoorwegen , de banken , etc etc etc
  Is men bevreest dat Olland geen aandelen mag/kan kopen of bezitten , dat leden (vazalen) van de NF (Nederlandse Fauna )zo heftig en emotioneel moeten reageren of gebeurd dit op instigatie van Olland ???
  Er is maar een oppositie-lid in SU en dat is DOE , de overige zogenaamde oppositie -leden zijn destabilisatoren en/of vazalen van ……
  In den beginne (Arron-periode) was NF , DE NIEUWE FRONT !!!
  Anno 2012 , Vene heeft NF getransformeerd tot DE NEDERLANDSE FAUNA !!!
  Nieuw Portret , Nieuwe Orde , De nieuwe Weg !!!
  Nek’s no fout !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 13 juli 2012 om 23:09 uur
 29. Lasede_bouta ,
  ” Het belang van de nederlandse staat noemt men dan ook STRATEGISCH ” !!!
  Dictaten laten opleggen door Brussel is ook van strategisch belang ; economisch , politiek maar zeker militair !!!
  En Lasede , bezoek VK.NL !!!
  Vervolgens moet Lasede niet vergeten dat SU , een staatkundig onafhankelijke land is .
  Met welk land moet Su rekening en verantwoording afleggen voor zijn nationaal ontwikkeling ???
  Alles wat goed is , moeten wij betrachten , want dat geeft onze Republiek Suriname ” WAARDIJ ”
  Lasede ; OPO YU YEYE , NO SAKA YU KRA !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 13 juli 2012 om 23:35 uur
 30. GMAP ,
  Bezoek VK.NL
  Het zijn jouw helden en moraal-ridders !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 13 juli 2012 om 23:43 uur
 31. Jally Balkens ,
  “Volksmisleiding en -bedrog ” staat voor de KUNDUZ-REGERING !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 13 juli 2012 om 23:49 uur
 32. Koosje ,
  In de maand november komen er nog een heleboel naar onze Republiek Suriname !!!
  Het ligt aan jou of jij aanwezig wil zijn ???
  Als jij ook bij wil zijn , vinden wij het goed .
  En indien jij niet erbij wil zijn of horen , vinden wij het opper-best !!!
  Nieuw portret , Nieuwe Orde , De nieuwe Weg !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 13 juli 2012 om 23:59 uur
 33. Koos de Jong ,
  Over propaganda-machine gesproken .
  Bezoek VK.NL en vervolgens moet je jezelve afvragen waar je trots en fatsoen is gebleven !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIER SURINAME VRIJ , NU !!!

  zaterdag 14 juli 2012 om 00:08 uur
 34. Ik weet niet wanneer Surinamers gaan inzien dat ze hun rijkdom voor een appel en ei weg doen. De machthebbers denken alleen aan hun eigen zak. En niet die van de toekomstige generatie. Belachelijk en CORRUPT!!!!!!!!!1

  zaterdag 14 juli 2012 om 09:26 uur
 35. @ Pero,
  Ik wordt moe van jou paarse retoriek, gebrabbel en dom gelul, jullie zijn ziek , stuk voor stuk hebben jullie last van het stockholm sydroom.
  Jou argumenten slaan kant nog wal.
  Bouterse heeft met medewerking van het buitenland een een wettelijk gekozen democratische regering naar huis heeft geschoten om militaire dictatuur te vestigen die ons mooie land heeft beroofd van zijn onschuld,normen en waarde en zijn vooruitgang
  Brunswijk heeft zijn plicht als surinamer gedaan om te strijden voor de terugkeer van de democratie in suriname, en om Bouterse zijn schrikbewind te stoppen die zijn eigen bevolking uitmoordde, denk aan 8 dec , moi wana en de velen duizenden die zijn gevlucht naar het buitenland Guyana , Nederland , Amerika.

  zaterdag 14 juli 2012 om 10:14 uur
 36. koosss zortoe boeba joe habie boy .ben je niet trots op je land mie mang ,ik ben trots dat wij het zelf doen mang .wij zijn in opbouw koos en overige tegenstanders .het gaat wel niet zo snel wel sneller als toen vene aan de macht was .

  vene is onze president geweest maar nu is het tijd voor wat anders .wij willen onze trots ,sommigen hebben geen trots ,neem nou koos die zelfs cuba voor achterlijk ziet omdat cuba niet onder doet voor westerse landen .ik heb diepe respek voor cuba .

  de almachtige amerika probeer cuba meer dan 40 jaar te boycotten en cuba hodt stand .en zo wil ik suri zien als het gaat om olland .olland mag zaken doen met suri goed voor het land niks mis mee .maar suri onder bouterse krijgt olland geen kans om te bepalen wat er gebeurt .investeren mag olland komen om zaken te doen zoniet blijf maar weg maar suri staat open zonder inmenging .

  als je geld hebt wil nog niet zeggen dat je alles bepaalt over anderen ,ja kan wel maar bij mensen als koos ,front en overige redimusus die niet beter weten en geen trots hebben .

  deze regering heeft zijn trots en daarom zeggen wij olland blijf weg .het gaat ons goed zonder jullie en dat wekt jaloezie op voor velen .
  wij hebben groot spraak .

  zaterdag 14 juli 2012 om 13:56 uur
 37. Bram ,
  Dat hadden wij , Surinamers , mogen beleven met de re-gering Vene/Sardjoe , hoe de surinaamse rijkdom voor een appel en een ei werden weggeven middels gesloten dealtjes met verhoudingen van 05% voor de Republiek Suriname en 95% voor buitenlandse multi-nationals !!!
  En betreffende toekomstige generatie’s ; Hier in Olland worden onze kinds-kinderen al opgezaddeld met gigantische schulden , gecreeerd door medogenloze zakkenvullers en fauna van politici !!!
  Vergeet de balk in jouw eigen kijkers niet , Brampie !!
  De machthebbers ?
  Bedoel je daarmee de Ollandse KUNDUZ-RE-GERING ?!!!?
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!

  zaterdag 14 juli 2012 om 14:13 uur
 38. Pengel leerde ons regeren een land,….en sindsdien is Suriname naar rottigheid alsook de continent van zijn voorouders!!!!

  >>>>>>>>>MAG IEDEREEN REGEREN<<<<<<<<<

  NEEN

  zaterdag 14 juli 2012 om 15:04 uur
 39. @ Pasew
  En lachman heeft daaraan ook meegewerkt als je die richting op wilt gaan.

  zaterdag 14 juli 2012 om 15:11 uur
 40. En pleur lekker op met je kunduz moraal idioot!!

  ga lekker behoeden het moraal-verval ons eigenen van Albina tot Z-O!!!

  zaterdag 14 juli 2012 om 15:13 uur
 41. Pengel, van nature log zegt; kom werken bij de overheid,Nederland moet ingrijpen en hem afzetten,maar helaas is ook heden het ambtenaren apparaat zo log als Pengel!!!

  Lachman zei; blijf vooral voort modderen in de rijstvelden!!

  Zie jij anno nu het verschil????

  zaterdag 14 juli 2012 om 15:24 uur
 42. Vreemd dat oppositie niet weet dat Staatsolie het plan, om een percentage van haar aandelen aan het Surinaamse volk beschikbaar te stellen, aan de vorige regering had voorgelegd…..

  zondag 15 juli 2012 om 13:23 uur
 43. GMAP = Sribi-leek = Du-bieltje ,
  Privatiserings gedachte vindt zijn oorsprong bij dhr.Eddy Djarap !!!
  En dat was al een jaar of vijf geleden en toen zatten Vene/Sardjoe achter het stuur !!!
  Wat heb jij een kort geheugen , zeg !!!
  GMAP , wat is dat ???
  Een gesubsidieeerde club van Ollandse leenmannen/vrouwen ???
  Is VK.NL niks voor jou , DU-bietje ???
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!

  vrijdag 20 juli 2012 om 11:13 uur

93 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com