wo 29 jul 2015 22:00

Rosenthal wil ontslag Surinaamse ambassadeur in Frankrijk

203
post thumbnail

De Nederlandse minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken wil dat de Surinaamse ambassadeur in Frankrijk, Harvey Naarendorp, wordt ontslagen. Dat meldt RTL Nieuws. Naarendorp wordt verdacht van betrokkenheid bij de Decembermoorden.

Rosenthal gaat, gesteund door de Tweede Kamer, bij zijn nieuwe Franse collega om het ontslag vragen. Volgens RTL staat Naarendorp op de internationale lijst van gezochte misdadigers. Tijdens het bewind van president Sarkozy hadden de Fransen geen zin om de Surinaamse ambassadeur uit te wijzen. Rosenthal hoopt dat de nieuwe regering van Hollande wel bereid is stappen te zetten.

Ook gaat de Nederlandse ambassadeur voorlopig niet terug naar Suriname. Voor een terugkeer is geen enkele aanleiding, zei Rosenthal vandaag tijdens een debat in de Tweede Kamer. (Bron: RTL Nieuws)

203 Reacties | Plaats Reactie

 1. @Henk Molenaar

  Om je even uit je droom te helpen: 99 procent van de Nederlanders interesseert Suriname geen drol.

  Natuurlijk interesseert het 99,9% geen drol wat het Suriname aangaat. Waarom niet? Omdat de nederlandse regering haar bevolking informatie heeft achter gehouden. Dus wat Suriname betreft nee het kan ze geen drol schelen. Maar naar het schijnt ben jij die 00,1 procent die het wel scheelt. Want op alles dat Suriname aangaat heb je commentaar. Dus is het toch ergens goed voor.

  maandag 2 juli 2012 om 13:41 uur
 2. @ Zucht,

  Enige dat ik aan jou kwijt wil is je bent WAISTING TIME.

  Je nickname spreekt boek delen. Je wordt zeker moe van jezelf. Zucht. Vraag je je ook af waarvoor je leeft? Zucht.

  maandag 2 juli 2012 om 13:49 uur
 3. fire burn Rosen !!!lavaaaaaaaaaaaa rosen burn out!!!!

  dinsdag 3 juli 2012 om 16:42 uur

203 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com