vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandLeraar maatschappijleer ontslagen om anti-islam Tweet

Leraar maatschappijleer ontslagen om anti-islam Tweet

-

Does Travel - naar Suriname

De Leidse leraar Maatschappijleer Anand Soekhoe is ontslagen door het Fioritti College in Lisse. Aanleiding zijn enkele felle anti-islamitsche berichten die de uit Suriname afkomstige Soekhoe op Twitter plaatste meldt De Telegraaf.

Soekhoe schreef onder meer dat de islam geen geloof is, maar “een barbaarse achterlijkheid.” Volgens de krant werd hij woensdag op het matje geroepen door de schooldirectie en kon direct daarna zijn spullen inleveren.

Anand Soekhoe is naast leraar ook raadslid O&S voor Leefbaar Leiden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

53 REACTIES
  1. Hindoeïsme en de Islam delen (zoals velen geloven) vaak dezelfde oorsprong… Het ene geloof is niet belachelijker dan het ander.

    En daarbij komt, Hanoeman aanbidden is ook een beetje “raar” (maar daardoor niet per definitie debiel!).


    Maak melding
  2. Ja zo werkt dat in Nederland. Dit krijg je wanneer Surinamers denken dat ze gelijkwaardig zijn aan witte Nederlanders en dus ook alles mogen doen wat de witte Nederlander doet.

    Sommige zijn zo minderwaardig dat ze de witte man willen overtreffen in hun negatief en minderwaardig gedrag om zich alsautochtoon te laten gelden.

    Niet dus, gelijk heeft deze school om deze dwaas de laan uit te sturen.

    Te wisi a no fu yu no spiti na ini.


    Maak melding
  3. Ik ben ook fel tegen de Islam! Ik ben het ergens wel met hem eens. Alleen zou ik het anders verwoorden, ook al ziet hij er enorm achterlijk uit.


    Maak melding
  4. Ik zou blij zijn als deze meneer in de gelegenheid wordt gesteld om zijn bewering te onderbouwen.Dan pas kan ik zeggen of hij fout zit.Ik ken de islam niet en heb totaal geen behoefte om deze godsdienst te leren kennen.


    Maak melding
  5. Weer zo een allochtoon die witte voetjes wil maken.Wat een schande dat dit gedrog een Surinaams achtergrond heeft.Een schade voor ons surinamers.Ontslaan die misbaksel


    Maak melding
  6. What about vrijheid van meningsuiting?

    De school heeft in principe niets te maken met zijn prive gemaakt uitspraken.

    Dus als hij bij een stoplicht door rood zou zijn gereden, was hij zijn baan ook kwijt?

    Is de rector soms een moslim?


    Maak melding
  7. Religie verdient het om net als alle andere ideologieën bekritiseerd te worden. Ik hoop dat die leraar z’n ontslag aanvecht want in NL geldt de vrijheid van meningsuiting en niet de politiek correcte censuur.
    Kritiek leidt hopelijk tot herbezinning v.d. eigen waarden en tot evolutie als die waarden niet meer passen in de huidige tijdsgeest.
    Over elke uitlating kunnen mensen met lange tenen zich wel beledigd voelen maar dat kan en mag geen reden zijn om de politiek correcte censuur toe te gaan passen.
    Ik ben het eens met Voltaire die naar verluidt zei: “Meneer, ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal tot mijn dood uw recht verdedigen om het te zeggen.”


    Maak melding
  8. Hij kon direct vertrekken omdat hij een joden god heeft beledigd.Jaweh, God en Allah zijn een pot nat .Wilders is een hypocriet hij propageert Israel en de joden hier steunen hem. Maar wie waren het die gingen pleiten over halal vlees. Het doden van dieren op zon verschrikkelijke manier hebben ze van de joden dus die gingen pleiten.De Tora, Oude Testament en de Koran verschillen niet van elkaar.Balkenende zei wij vieren vandaag 2000 jaar heerschappij van de Joodse en Christelijke cultuur over de wereld.Hij was Alla vergeten.Het bang maken van mensen met hel en demonen is de jood eigen. Beloning een hemel en nog erger met een paar maagden erbij komt uit de zelfde koker. In aziatische landen worden kinderen vroeg in kontakt gebracht met de duivel.Reden je onder de duim te houden.Jesus is erbij gehaald voor de barmhartigheid die ver tezoeken is in de joodse traditie.[zie palestina]En toch aanbidden de arabieren een joden god.


    Maak melding
  9. Mensen mieten verdorie eens leren om zich aan bepaalde etiquettes te houden, je bent Maatschappij docent en komt dit soort nonsens vertellen…. stom stom stom, en zo vind ik het ook stom dat de president zich verkeerd had uitgedrukt door ”vijanden van het volk” aan te merken… mensne moeten zich gewoon aan hun etiquette houden en anders simpel blijven, geen hoge functie nemen en denken deze te kunnen misbruiken 🙁


    Maak melding
  10. Weer zo’n e hindoe van surinaamse afkomst, die ook een aanhanger is van wilders. Alleen weet hij niet(want zo dom is hij) dat wilders hem ook ziet als een allochtoon die ook naar zijn vaderland kan vertrekken.


    Maak melding
  11. De Islamn is geen godsdienst, maar een ideologie.
    En het Hindoeisme is ook geen godsdienst maar een levenswijze.
    En wat die goede man precies gezegd heeft weet ik niet, maar hij heeft recht op zijn mening, en zeker als hij die in privesfeer doet, ,maar als raadslid had hij beter moeten weten dat dit een rel kon veroorzaken.


    Maak melding
  12. @Afu Sensie

    Ik ondersteun je reactie. Heel veel Surinamers nemen de hufterige houding van de Nederlanders maar al te graag over. Ze praten ze graag na, assimileren volledig en denken daarmee geaccepteerd te worden. Niets is minder waar. De Nederlanders lachen ze vierkant uit en gebruiken ze als futuboi’s. Wat je vaak ziet is dat heel veel SuriNeds in het gezelschap van witte Nederlanders zich witter dan wit gedragen. In het gezelschap van Surinamers echter spelen ze de bewuste Surinamer. Dit gedrag is een psychologisch defect, getriggerd door een hardnekkige postkoloniaal syndroom, en natuurlijk volledig verknipt. In feite komt dit gedrag voort uit het gevoel inferieur te zijn. Men probeert als het ware acceptatie af te dwingen en men schuwt daarbij niet eigen volk in aanwezigheid van de witte man volledig af te kraken, en de racistische huftertaal van de witte man in relatie tot minderheden exact te kopiëren. Eigenlijk zijn deze lieden zwaar verknipt. Dit forum is dan ook een studie in de verkniptheid van het door koloniale conditionering verwoeste zelfbeeld van de zich nog steeds slaven voelende zombies. Te triest voor woorden eigenlijk. Surinamers die Wilders napraten kun je dan ook zwaar gestoord noemen.


    Maak melding
  13. Ja he Anna net zoals het NDP-tuig dat DDB en zijn 40 rovers napraat en zijn massamoordacties en drugshandel goedkeurt, ook die kan je zwaar gestoord noemen.En het postkoloniaal syndroom komt ook voort uit slavenmentaliteit, de ene kolonisator verruilen om een massamoordenaar te adoreren dat getuigd van het niet zonder een meester te kunnen overleven, en soms is het ook een fetisch.


    Maak melding
  14. anna_z,

    zucht is daar het typisch voorbeeld van een verknipte figuur die duidelijk psychologische defecten vertoond.

    Deze labiele poster heeft in al zijn doldwaasheid gewoon verklaard dat hij een slaaf en een ezel is.

    Verder commentaar dus overbodig.


    Maak melding
  15. ach hij heeft wel n punt ik zou verder willen gaan:ALLE religien zijn mm achterhaald in deze tyd v wetenschappelijke verlichting kan je niet geloven geloof impliceerd immers niet zeker weten ps ben atheist en das geen witman ding in india bv zijn er ruim 80 miljoen atheisten


    Maak melding
  16. Wat een kereltje die Soekhoe, ik ben benieuwd welk geloof hij aanhangt, ik kan het bijna raden, maar goed
    hij zegt dat over de Islam hij durft baja,Soekhoe ze hebben jou eruit getrapt, een tip voor je, neem het vliegtuig ga naar Iran, en schreeuw uit wat je hier deed in Nederland,einde verhaal, I see you lster in heaven!!!!!! Hoe durf je Soekhoe!!!!!!!! Schaam je!!!


    Maak melding
  17. Eerst een opmerking: Er zijn ook andere docenten geweest, die in het verleden geprobeerd hebben via dit forum aandacht te vragen voor hun ontslag. Eindelijk krijgt een, dhr. Soekhoe, de kans.Vreemd toch?

    Jammer voor Soekhoe. Ik weet niet wat hij precies getwitterd heeft,maar hij kan nog in beroep gaan.Of hij kan nog spijt betuigen over zijn getwitterde inhoud.

    Trouwens, de naam is Fioretti College in Lisse. Een school waar Etno-marketing sterk voorkomt. Trekt veel Turkse en Marokkaanse leerlingen aan en gelegen tussen de bloemen- en bollenvelden.

    Ik hoop dat hij nu ook begrijpt en kan reflecteren wat ‘Schoenmaker hou je bij de leest’ voor hem in deze maatschappij betekend.

    Heer Soekhoe, jij bent niet de enige binnen onderwijsland die op zo een manier ontslag krijgt.
    Velen zullen nog volgen.

    In onderwijsland gaat het selectief om etno-marketing, schoenmaker hou je bij de leest en die prachtige beautifull lie.

    Beoordeel mij dan maar weer met een aantal minpunten.
    Maar ongelijk kunnen jullie mij niet geven.
    Srika


    Maak melding
  18. Leuk om te lezen hoe sommige Surinamers met twee maten meten, één heeft het over de hufterigheid van de Hollanders. Als een gekozen volksvertegenwoordiger in Suriname roept dat de gevangenissen in Suriname vol zit met marron jongeren dan mag dat, Als marron jongeren op één hoop worden gegooid met criminele marron jongeren mag dat ook, als homo als een ziekte wordt bestempeld door een gekozen volksvertegenwoordiger hoor ik niets over hufterigheid,assimileren. Ik zelf vindt dat er wel gesproken mag worden over de excessen binnen islam net als hoe wij dat doen bij andere geloven.We moeten niet krampachtig gaan doen wanneer het over moslims gaat, omdat ik vindt dat moslims denken dat ze meer zijn dan een niet moslim.


    Maak melding
  19. De school moet wel erg sterk in z,n schoenen staan want een leraar ontslaan en daar toestemming voor krijgen van de inspectie is razend moeilijk.
    Er zal dan ook wel een zwartboek zijn wat volstaat met waarschuwingen aan zijn adres en misdragingen van zijn kant.

    Eeen leraar maatschappijleer is ervoor alle leerlingen en niet alleen voor de Christenen.
    Hij zal nu wel weer over slavernij en discrimmiatie gaan janken.


    Maak melding
  20. Dit actie vind ik een contradictie.
    Uiteraard mag je kritiek uitoefenen op een geloof.
    In een bepaald geloof is dat verboden maar dat neemt niet weg dat iemand niet gebruik mag maken van zijn meningsvrijheid in een rechtstaat.
    Want laten we eerlijk kritiek over joden, christenen, bhoedisten, hindoes is geoorloofd maar zodra je de islam bekritiseert is er gedonder.
    Maar men vergeet dat de islam alle ander religies beledigd en uitmaak voor kafirs, zelfs geestelijke islamitishe leider die in de media dit verkondigd vrij toegang hebben tot Nederland.
    Maar wat ik wel wil benadrukken is dat deze meneer misschien niet erg tactisch is geweest.
    Maar laten we niet hypocritisch zijn er politici die in het parlement openhartig de islam bekritiseren zijn dienders ontslagen¿¿¿¿¿


    Maak melding
  21. Ba soekoe ba feni.
    Deze meneer had zich goed moeten bedenken voor hij aan het twitteren sloeg.
    Je bent leraar maatschappijleer vmbo, gedraag je dan ook ernaar.


    Maak melding
  22. Beste heer Soekhoe. Volgens je naam heb je een hindoe geloof. Aan de hand van je uitlatingen blijkt dat je geloof niet goed kent daarom geeft je op de moslims af. Islam is een prachtige religie, maar de belijders van de religie maken grote fouten. Ik vind dat je recht hebt om je mening vrij uit te geven.
    De vraag is alleen waarom iedereen tij en ontij afgeven op de Islam.
    Ga maar goed nadenken. Met zo’n slimme uitspraak ben je politiek ook ongeschikt. Je geeft je zelve een brevet van onvermogen.
    Goede nachtrust verder.


    Maak melding
  23. Zijn hele kop is om te shokken!! Wij Surinamers zijn de tolerantste volk ter wereld met waarden en normen gekregen van onze ouders elkaar te respecteren en in waarde te laten no matter kleur of geloof


    Maak melding
  24. @ Pratapsingh
    Volgens mij snap juist jij geen bal van de islam. Centraal aan de islam staan 2 dogma’s, namelijk ten eerste dat de islam de enigste juiste religie is, dat de islamitische profeet Mohammed de laatste profeet is en dat alle andere religies vals zijn. Dat toont het intolerante karakter v.d. islam aan.
    Ten tweede dat op de belijders v.d. islam de plicht rust om, op wat voor manier dan ook, de islam te verspreiden over de hele wereld zodat die religie de dominante religie wordt. Dat toont de veroveringsgezindheid v.d. islam aan.

    De aard/karakter v.d. islam kan bovendien ook beoordeelt worden aan de hand v.d. aard/karakter van het fundament v.d. islam. Het fundament v.d. islam is de islamitische profeet Mohammed, zonder Mohammed was er geen islam. Als men wilt weten wat voor soort geloof de islam is, hoeft men dus alleen maar te kijken naar de handel en wandel van de islamitische profeet Mohammed, vooral omdat Mohammed wordt gezien als de perfecte mens en het ideale morele voorbeeld voor moslims om na te volgen.
    Als Mohammed in deze tijd had geleefd en dezelfde dingen had gedaan als toendertijd dan had hij gelijk een fikse gevangenisstraf aan z’n broek gekregen. O.g.v. zijn daden zoals beschreven in o.a. de hadith (islamitische overleveringen over het doen en laten en de uitspraken van Mohammed) kan hij namelijk gekarakteriseerd worden als een plunderaar/struikrover, een moordenaar en een pedofiel.
    Dat is geen al te best fundament voor de islam vandaar dat het juist de belijders van die religie/ideologie zijn die wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de meeste religieus geinspireerde gewelddadigheden.


    Maak melding
  25. ……….The Stoning of Soraya………..

    De trailer kan je op Youtube zien,..ik heb deze waargebeurde film gezien, en ben dankbaar dat ik woon en leef waar vrijheid dagelijks blijheid is!!

    Wil je zien hoe een STENIGING plaatsvindt,…kijk naar deze film en vertel mij hoe menselijk grote delen binnen deze stroming zijn!!


    Maak melding
  26. @Anna_z
    In plaats van “de” witte nederlander zou je misschien kunnen zeggen veel witte nederlanders of de meeste witte nederlanders. Want je kunt toch niet in de harten kijken van al die witte nederlanders. Misschien loopt er ergens wel een goeie tussen die geheel buiten zijn eigen schuld om als witte in Nederland op de wereld is gezet. Trots zijn op je eigen kleur en geboorteplaats is net zo onterecht als een hekel aan een andere kleur en geboorteplaats want niemand op deze wereld kiest zelf voor zijn kleur of geboorteplaats. Verder kan ik me wel vinden in sommige van je postings hoor. De meeste witte nederlanders hebben namelijk inderdaad wel een hufterige houding die ze met de paplepel wordt ingebracht. En hebben bovendien de neiging om het geschreven woord blindelings te geloven als zij zelf en hun land daarin goed naar voren komen. Maar of dat nou aan hun kleur of land ligt durf ik niet te zeggen.


    Maak melding
  27. Snap er niks van…de uitspraak is uitermate hufterig…en ja ik vind het reden voor ontslag als je maatschappijleer verkoopt aan tienerturken….maar kreeg hij niet eens de kans om excuus aan te bieden?


    Maak melding
  28. Ferdinand Hossenbosch
    Blij je weer commentaar te lezen.Het probleem is echter dat je alleen maar onzin schrijft en je bent bovendien erg grof.Hebben de medicijnen van de psychiater jouw nog niet geholpen? Wat een zielig ventje ben je toch. Ik vind dat jij je moet schamen dat jij anderen hun mening niet kab respecteren.Je bent zeer partijdig:het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Als verslaggever moet je neutraal zijn.Ik vraag mij af hoe jij voetbalwedstrijden verslaat? Ook zo partijdig?


    Maak melding
  29. Beste mensen.
    Wees voorzichtig met je uitspraken.In India zit hier al gouw een gevangenisstraf van 8 maanden tot een jaar op.Hindoe-rechters blijven beleeft maar als ze bewijsmateriaal hebben zoals i.p.adres etc.etc.dan hang je.Ik drink Sopi met een maar ik weet dat hij heel streng kan zijn.Rustige pinksterdagen.(Varma)


    Maak melding
  30. Bevolkingsgroepen aantal
    Allochtoon 3.287.706
    Autochtoon 13.198.081
    Totaal niet-westerse allochtoon 1.809.310
    Totaal westerse allochtoon 1.478.396
    Totaal Afrika 543.649
    Totaal Amerika 598.936
    Totaal Azië 726.646
    Totaal Europa (exclusief autochtoon) 1.398.450
    Totaal Oceanië 20.025
    Europese Unie (exclusief autochtoon) 877.552
    Totale bevolking 16.485.787
    Land van herkomst aantal
    Afghanistan 37.709
    Albanië 1.185
    Algerije 7.651
    Amerikaans-Samoa 2
    Amerikaanse Maagdeneilanden 11
    Andorra 8
    Angola 9.015
    Anguilla 29
    Antarctica –
    Antigua en Barbuda 42
    Argentinië 4.346
    Australië 14.764
    Bahama’s 74
    Bahrein 105
    Bangladesh 1.262
    Barbados 116
    België 112.600
    Belize 26
    Benin 345
    Bermuda 34
    Bhutan 123
    Bolivia 917
    Botswana 140
    Brazilië 16.035
    Britse Maagdeneilanden 12
    Brits Territorium in de Indische Oceaan 7
    Brunei 489
    Bulgarije 12.755
    Burkina Faso 463
    Burundi 3.380
    Cambodja 968
    Canada 13.774
    Centraal-Afrikaanse Republiek 66
    Chili 4.856
    China 50.377
    Colombia 11.582
    Comoren 19
    Congo 1.576
    Congo (Democratische Republiek) 7.889
    Cookeilanden 15
    Costa Rica 711
    Cuba 1.651
    Cyprus 513
    Denemarken 5.786
    Djibouti 187
    Dominica 96
    Dominicaanse Republiek 11.069
    Duitsland 379.559
    Ecuador 2.330
    Egypte 19.976
    El Salvador 526
    Equatoriaal-Guinea 59
    Eritrea 1.152
    Ethiopië 10.946
    Faeröer 9
    Falklandeilanden 2
    Fiji 87
    Filipijnen 15.363
    Finland 4.018
    Frankrijk 36.112
    Frans-Guyana 660
    Frans-Polynesië 13
    Gabon 119
    Gambia 783
    Ghana 19.733
    Gibraltar 51
    Grenada 60
    Griekenland 13.888
    Groenland 10
    Guadeloupe 297
    Guam 1
    Guatemala 571
    Guinee 3.284
    Guinee-Bissau 334
    Guyana 4.086
    Haïti 594
    Honduras 469
    Hongarije 14.464
    Hongkong 18.201
    Ierland 7.556
    IJsland 542
    India 19.297
    Indonesië 384.497
    Irak 49.202
    Iran 30.613
    Israël 8.117
    Italië 38.355
    Ivoorkust 1.381
    Jamaica 1.337
    Japan 7.524
    Jemen 520
    Voormalig Joegoslavië 78.035
    — Bosnië-Herzegovina 699
    — Federale Republiek Joegoslavië –
    — Joegoslavië 76.269
    — Kosovo 2
    — Kroatië 182
    — Macedonië 74
    — Montenegro –
    — Servië 15
    — Servië en Montenegro 736
    — Slovenië 58
    Jordanië 1.500
    Kaaimaneilanden 12
    Kaapverdië 20.669
    Kameroen 2.408
    Kanaaleilanden 25
    Katar 49
    Kenia 2.963
    Kiribati 4
    Koeweit 1.558
    Laos 235
    Lesotho 94
    Libanon 5.095
    Liberia 3.063
    Libië 873
    Liechtenstein 6
    Luxemburg 1.434
    Macau 117
    Madagaskar 222
    Malawi 328
    Maldiven 19
    Maleisië 5.046
    Mali 252
    Malta 475
    Man 5
    Marokko 341.528
    Marshalleilanden 6
    Martinique 110
    Mauritanië 437
    Mauritius 565
    Mayotte 9
    Mexico 3.758
    Micronesië –
    Monaco 65
    Mongolië 503
    Montserrat 10
    Mozambique 817
    Myanmar 747
    Namibië 315
    Nauru 2
    Nederlandse Antillen en Aruba 134.774
    Nepal 1.166
    Nicaragua 496
    Nieuw-Caledonië 20
    Nieuw-Zeeland 4.852
    Niger 376
    Nigeria 9.453
    Niue –
    Noordelijke Marianen –
    Noord-Korea 34
    Noorwegen 4.031
    Norfolk –
    Oman 227
    Oostenrijk 15.548
    Pakistan 18.579
    Palau 1
    Panama 388
    Papoea-Nieuw-Guinea 168
    Paraguay 274
    Peru 4.640
    Pitcairneilanden –
    Polen 68.844
    Portugal 19.950
    Puerto Rico 149
    Réunion 51
    Roemenië 13.036
    Rwanda 1.409
    Saint Kitts en Nevis 96
    Saint Pierre en Miquelon –
    Saint Vincent en de Grenadines 90
    Salomonseilanden 29
    Samoa 28
    San Marino –
    Sao Tomé en Principe 250
    Saoedi-Arabië 1.219
    Senegal 1.498
    Seychellen 119
    Sierra Leone 6.008
    Singapore 4.353
    Sint-Helena 9
    Sint Lucia 56
    Soedan 6.398
    Somalië 21.798
    Voormalig Sovjet-Unie 52.494
    — Armenië 467
    — Azerbeidzjan 574
    — Estland 673
    — Georgië 179
    — Kazachstan 109
    — Kirgizië 37
    — Letland 1.113
    — Litouwen 2.015
    — Moldavië 60
    — Oekraïne 578
    — Oezbekistan 124
    — Rusland 1.429
    — Rusland (oud) 525
    — Sovjet-Unie 44.392
    — Tadzjikistan 26
    — Turkmenistan 11
    — Wit-Rusland 182
    Spanje 32.405
    Sri Lanka 10.009
    Suriname 338.678
    Swaziland 83
    Syrië 9.976
    Taiwan 2.525
    Tanzania 1.929
    Thailand 15.083
    Timor Leste 20
    Togo 1.654
    Tokelau-eilanden –
    Tonga 19
    Trinidad en Tobago 896
    Tsjaad 155
    Voormalig Tsjecho-Slowakije 12.977
    — Slowakije 200
    — Tsjechië 267
    — Tsjecho-Slowakije 12.510
    Tunesië 8.397
    Turkije 378.330
    Turks- en Caicoseilanden 3
    Tuvalu –
    Oeganda 1.423
    Uruguay 1.078
    Vanuatu 12
    Vaticaanstad –
    Venezuela 4.682
    Verenigd Koninkrijk 77.550
    Verenigde Arabische Emiraten 372
    Verenigde Staten van Amerika 32.423
    Verre eilanden van de Verenigde Staten 2
    Vietnam 18.913
    Wallis en Futuna –
    Zambia 1.135
    Zimbabwe 1.717
    Zuid-Afrika 16.739
    Zuid-Korea 4.934
    Zweden 5.868
    Zwitserland 9.971


    Maak melding
  31. ik ken toevallig deze man Soekhoe; hij is geen Hindoe, RK, moslim of whatever.Hij is atheïst.
    Het is zijn persoonlijke mening en niet van andere gelovigen.Dus heren, ga niet meteen op andere geloven afgeven.


    Maak melding
  32. Pasew Juist ja!!

    Pratapsingh het lijkt alsof jij een Sikh bent uit India, een nep hindoegeloof!! Dus hou svp op met geloofswaardigheden!!

    Tedje ik hoop dat je gelijk hebt!! Misschien kan Fredinand Hosselmuts natellen of het klopt!!


    Maak melding
  33. Kan deze leraar Maatschappijleer Soekhoe niets betekenen voor de gevangenen in SantoBoma Jail? Volgens mij wel!!

    Mensen deze Badman heeft zijn les gehad! En dus laten wij niet over geloofsovertuigingen met en aan elkaar in discussie gaan en voornamelijk beledigen!!!!


    Maak melding
  34. Een reactie op Jako, jere no, deze Soekhoe is toch een sukkel of niet veel mensen die ik gesproken heb vinden het goed dat ie het veld moest ruimen, er zat niets anders op, en je had het over dat ik verslaggever ben,
    was moet het zijn en boeng langa geleden in 1971 begon ik toen op de radio in Suriname, is ook 41 jaar geleden
    een andere tijd, boeng swiet ting, ik ga twee namen noemen van toen die er niet meer zijn, Ronny Rens en Guno Hoen, ie kong no ok dan.


    Maak melding
  35. Anand Soekhoe, hindoe naam, dus als iemand beweert dat hij geen geloof heeft weten we al dat we met een zwaar gefrustreerde man te maken hebben. Hij is de weg in Nederland kwijt.
    Hij is een schande voor de hindoe gemeenschap in vooral Suriname waar men vredig naast elkaar leven met Moslims.
    Verander je naam in bv: zwarte klaas of koos. En wie weet misschien zal Geert je een job aanbieden , nu je terecht de laan uit bent.


    Maak melding
  36. Alex heb je nog meer van die onzinnige postings?
    “Anand Soekhoe een Hindoe naam dus als iemand beweert dat hij geen geloof heeft weten we al dat we met een zwaar gefrustreerde maken hebben”
    Alex volgens mij ben jij degene die de weg een beetje kwijt is.
    Er lopen namelijk miljoenen mensen rond op deze aarde met Hindoe ,moslim ,christelijke en noem het maar op namen maar die of niet gelovig zijn of een ander geloof aanhangen dan hun naam zou doen vermoeden.
    En dat hindoes en moslims in Suriname vredig naast elkaar leven, nou ik ken er genoeg die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, en die kinderen verstoten hebben omdat ze buiten hun eigen etnische groep huwden dus keep on dreaming……..


    Maak melding
  37. Allemaal politiek correcte geklets hier. Feit =
    Het Westen kent geen problemen met het joden- en christendom, maar wel met de islam. Moslims kunnen de teksten in de Koran, die eeuwig gelden voor alle moslims, ook vandaag de dag nog beschouwen als een license to kill. En dat gebeurt ook. De inhoud van de Koran is zo geformuleerd dat de bevelen gericht zijn aan moslims van alle tijden, dus ook aan moslims van nu. In tegenstelling tot de teksten in de Bijbel, die juist zijn geformuleerd als historische verhalen waarbij de gebeurtenissen in een ver verleden zijn geplaatst. Het waren dan ook moslims, en geen joden of christenen, die de catastrofale terroristische aanslagen in New York, Madrid en Londen pleegden en niet voor niets werd Theo van Gogh door de moslim Mohammed Bouyeri op beestachtige wijze afgeslacht. Zolang wij geen tempels, kerken en synagoges in islamitische steden mogen bouwen, is de islam voor een gevaarlijk ideologie en verdiend deze geen respect.


    Maak melding
  38. Tja Prem,je liegt tot je uiteen barst.Er staat niets maar dan ook niets in de Koran om te doden.
    Ook niet in de Bijbel of de RK-boeken,maar toch hebben de Katholieken en Protestanten al eeuwen ruzie,denk aan de IRA heel veel doden door terroristische aanslagen in Londen en Dublin.Denk ook aan de Beeldenstorm enz.enz.Ai baja dommies zoals jij verkondigen een hoop shit.
    Terroristische aanvallen gepleegd door Moslims is zonder meer zo,het zijn zij die erg heel erg exstreem zijn jere.Ook de Ierse Katholieken en Protestanten kan je onder die noemer plaatsen.
    En what about die Hindus in India die hun kinderen verkopen om de hoer te spelen?Dat gaat allemaal vanuit een Tempel dus Prem steek eerst de hand in eigen boezem voor dat je anderen gaat beschuldigen van dingen die ook andere religieen plegen.


    Maak melding
  39. Tallie: Er staat niets in de koran over doden? Welke koran heb je gelezen? de Surinaamse versie ofzo? dan kan je gelijk hebben, maar we hebben het hier over de enige echte arabische versie, dus voor het gemak diskwalifiseren we hetgeen je stelt…..


    Maak melding
  40. @Tedje
    Wat is allochtoon?? Is dat iemand die uit Allochtonie komt en een autochtoon uit Autochtonie?? Nergens anders in de wereld dan in het racistisch Nederland bestaat dit woord. Een woord bedacht om zich te onderscheiden van de in hun ogen minderwaardige anderen! Ze hebben door hun grootheidswaan het nog steeds niet door dat ze eigenlijk niets voorstellen in de wereld, klein pokken land!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES