di 28 jul 2015 17:17

‘Getuigenis Rozendaal zelfde als die van Horb en Bhagwandas’

63
post thumbnail

[INGEZONDEN] – Het Suriname comité GMAP, Geen Moordenaar Als President, stelt in een verklaring ‘dat de getuigenis van Ruben Rozendaal -dat Bouterse persoonlijk Cyrill Daal en Surendre Rambocus heeft doodgeschoten-, overeenstemt met eerdere ooggetuigenissen van mede-officieren Roy Horb en Paul Bhagwandas’.

Horb(foto), ook lid van de Groep van 16, deed dat in zijn in boekvorm vastgelegde ooggetuigenverslag ‘De Decembermoorden’. Volgens Rozendaal is Horb niet door zelfdoding om het leven gekomen, zoals officieel werd verklaard, maar is hij in opdracht van Bouterse vermoord.

Bhagwandas, die aan een terminale ziekte leed heeft zijn ooggetuigenis gedaan in maart 1996 tegenover nabestaande Henri Behr, een oude jeugdvriend. Behr reproduceerde die ooggetuigenis tegenover de Krijgsraad. Volgens Bhagwandas heeft Bouterse zelf Daal en Rambocus geëxecuteerd omdat hij hen persoonlijk haatte.

63 Reacties | Plaats Reactie

 1. @Esmerald

  Konjo swa, je ziet in alles een bedreiging. Blijf jij maar lekker Ip-adressen opslaan en waarschuwen. Niemand bedreigt hier staatsburgers van jou land Calimerostan. Maak je liever druk om bedreigingen van jullie zwakbegaafde PVV-aanhang in die natte weilanden vol met koeienstront. Maak je hier niet zo druk en blijf vooral onzinnige postings schrijven. Roeptoeter maar wat over Curaçao of zo en eet een bounty. Ik zeg je swa, je zit zomaar wat in het wilde westen rond te schieten. Laat die meisje Astrid met rust, hij is me neef.

  PS: Ik ga nooit naar “de Heeren”. Te veel boeren uit Calimerostan.

  maandag 26 maart 2012 om 15:22 uur
 2. Anna_Zoeloe draait doorrrrrrrrrrrrrrr

  maandag 26 maart 2012 om 16:13 uur
 3. sitting ducks

  maandag 26 maart 2012 om 17:40 uur
 4. Hay Allen. Het ziet er naar uit dat de dagen van die smerige moordenaar geteld zijn.Hopelijk gaan de ogen van de ziende blinde suries open. Als hij de bak in draai ga ik echt feest vieren in SU.

  maandag 26 maart 2012 om 22:46 uur
 5. @Hokstam

  Ik wacht op je.Dan gaan we samen chillen aan onze echte waterkant.
  Wat zullen velen juichen.

  Danitia

  dinsdag 27 maart 2012 om 05:27 uur
 6. Maandag 26 maart 2012 om 15:22 uur, door anna_z

  Het probleem-gevalletje, onze overjarige puber, met een ontiegelijk groot minderwaardigheidscomplex, zoekt weer aandacht.

  Jou Curaçaose ip-adres is oninteressant, jij telt niet mee, gevalletje “spek en bonen”…

  De Heeren, is niet bestemd voor plebs,jij wordt gelijk afgevoerd door de beveiliging.

  Voor kaboela-muziek, bb met R, etc. moet je zijn op het revoplein.

  dinsdag 27 maart 2012 om 10:16 uur
 7. Wat ik me afvraag, is dat wat die Paul B toen aan H Behr heeft verteld en wat dan ook, is zoiets niet opgenomen op band of zo, want dit soort van gedoe zal blijven, van die heeft dat verteld aan mij, en dat van Horb ook zoiets, ik was toevallig in die dagen daar in Paramaribo rond begin febr 83, maar goed, er zullen nog meer verklaringen opduiken, en dan is het ineens stil tot nader orde, en zo gaan we door, maar de uiteindelijke doelstelling, ja die is toch eentje waar velen op zitten te wachten. Baas moes gwe ja toch.

  Wo wakti langa!!!!!

  dinsdag 27 maart 2012 om 21:57 uur
 8. @Esmerald

  Gelukkig dat je me oninteressant vindt, ik begon me al zorgen te maken. Maar afin, succes op het boenga boenga feestje van je kazige vrinden. Tot bounties!!!! 😉

  woensdag 28 maart 2012 om 11:03 uur
 9. Ach ja, ook alweer van horen zeggen, net als Rozendaal. Kunnen ze echt geen betere getuigen produceren? Heeft hij dat op de band of zo? En waarom staat dit topic al zo lang zo prominent als special? Past wel bij dit medium, duidelijk gekleurd.

  woensdag 28 maart 2012 om 22:13 uur
 10. Bouterse en die anderen komen ermee weg. Bouterse zegt voor suriname te zijn. laat mij niet lachen. Zolang die daar aan de macht is, zie mij daar niet meer. Ik zeg mijn stage op als hij en die anderen amnestie krijgen.

  zondag 1 april 2012 om 20:59 uur
 11. Wat een gedoe toch weer over Bouterse, dat hadden ze toen der tijd moeten oplossen en niet nu bijna dertig jaar later.Politiek en economisch gezien doet Bouterse het nog niet eens zo slecht.
  Kijk eens naar syrie waar president assad amnestie heeft gekregen van rusland en china en het westen blijft gewoon zaken doen met die twee en hebben zich er economisch gezien steeds meer van afhankelijk van gemaakt.

  maandag 2 april 2012 om 02:09 uur
 12. Ik schaam me dood man, alle reacties die op niets slaan, Bouta heeft goed gedaan al deze slangen van slands pot af te houden. hebben jullie dat niet door, een ieder van hen wilde zo graag bevelhebber worden…. wel die vlieger ging niet op.

  maandag 2 april 2012 om 15:01 uur
 13. Er wordt geoordeeld over Desi Bouterse, wie oordeeld over U>>>>>>>>>>> mensen laten wij samen ons land met positieve impulsen opbouwen, we hebben elkaar nodig in andere landen is het niet anders gesteld vrienden. Bondroe, kritiek is fijn als het enige waarde toevoegd aan ons doen en laten………….

  maandag 2 april 2012 om 15:07 uur

63 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com