Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

Aanhouding om geïmpregneerde cocaïne in jeansbroeken

Broeken

De Koninklijke Marechaussee heeft een 32-jarige man uit Suriname op Schiphol aangehouden, omdat hij kleren bij zich had waarin vermoedelijk cocaïne zat geïmpregneerd. Dat meldt Het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant kreeg de douane argwaan over de bagage tijdens een controle. Op de kleding waren blauwe vlekken te zien, wat kan duiden op geïmpregneerde drugs. De marechaussee onderzoekt nog of het daadwerkelijk om cocaïne gaat en wat de precieze hoeveelheid is. De man zit intussen vast.

De zegsman van de marechaussee liet weten dat de laatste tijd vaker op deze manier drugs het land in worden gesmokkeld.(Bron/Lees verder: Algemeen Dagblad)

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er zijn 15 reacties

 1. Virago 535

  vervelend man,

  maar ik heb het zo gekocht uit de winkel!!!!!

  we beginnen je alvast in te sluiten,mocht blijken dat het toch geen coke is ,dan wordt je wettelijk vergoed:85 euro per dag.Dus wees blij dat je vastzit!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down 0
 2. Mooi beet.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 3. Zou het geen goed idee zijn als men de drugssmokkelaars van tevoren zou vertellen dat ze, als ze gesnapt worden, ze slechts met een zogenaamde 50% controle te maken krijgen? Dat wil zeggen dat ze 50% van hun eigen handelswaar intraveneus toegediend krijgen om te controleren of het om spul van goede kwaliteit gaat.
  Je zult dan merken hoe snel dit gezeur tot het verleden zal gaan behoren en tegelijkertijd hebben de andere Surinamers geen last meer van de 100% controle op Schiphol.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +3
 4. Plegers/verd8en doorsluizen naar landen waar je voor dit soort misstappen behoorlijk afgetoetst wordt en dat is zeker geen Holland waar je ontbijt op bed krijg, volop kan sporten en op een breedscherm tv beelden mag bekijken.Thailand?

  Beoordeel Thumb up Thumb down +8
 5. Heel goed hoor, zoek de leiders,dan doen jullie iets goeds.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 6. Als het zo mocht zijn heb ik maar een opmerking. Ze leren het niet de sranangmangs. Zeker weer de schuld van nederland.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +6
 7. En dan maar klagen ( Mr Zuidoost…..) over de vernederende 100 procent controle op Schiphol….

  Beoordeel Thumb up Thumb down +7
 8. Hij had een paarse trui aan met de tekst.follow the leader.naast een ndp pet. Zo doorzichtig dom. Maar dat zijn alle aanhangers die geloven dat moordenaars en leugenaars vrede en voorspoed zullen brengen. Ook de valse profeet lijkt met het interview een nieuwe dimenssie toe te voegen aan de cause hun keuze. Ndpsekte leden stemden gewillig voor de misdaad. Na wang ndp mang bakka…leki den sma foe ai sa sie…hahaha

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 9. Niet “sommige” Surinamers schreeuwden luidkeels dat Nederland ongepast bezig is/was met 100% controle.
  Nou ik zou zeggen verhoog het controle naar 1000%

  Onderzoek heeft uitgewezen dat vanaf deze regering aan de macht is gekomen er zoveel drugs gevallen te bekennen zijn. HOE KOMT DAT??????

  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 10. Parman: Dat moet je tegen mr. Zuidoost vertellen. Hij zal het ongetwijfeld met je eens zijn! NOT!!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 11. ware men ook zo inventief op andere gebieden,dat hadden wij een bloeiende industrie!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 12. paramanpinto,
  In Suriname heb je die privileges niet toch toch zijn die gevangenissen daar propvol.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 13. Men moet nagaan welke dounier(s) deze meneer heeft gecontroleerd op Zanderij. Laten we daar eerst beginnen. Ik reis zo vaak naar mijn geliefd Suriname….en ik word elke keer naar binnen gebracht, omdat ze iets vermoeden. Je kleding, fruit….alles en echt alles wordt uit je koffer op tafel gezet en 1 voor 1 worden ze gecontroleerd. Hoe hebben ze deze man gecontroleerd??? Welke douniers hadden die dag dienst op Zanderij????Ik denk dat er meerdere mensen zijn die n’yang maken. Iemand die niets bij zicht heeft wordt gecontroleerd en iemand die wel wat heeft gaat fluitend door de douane….. en pas op Schiphol worden ze aangehouden??? En de vragen die ze stellen? jeetje mina, belachelijk. De douane vraagt je op Zanderij hoe je aan je ticket komt. hahaha….heb een keertje de vraag omgekeerd gesteld, en dat was: waarvoor krijgt u vakantiegeld? het woord zegt het al. Hoe dom kun je zijn!!! Onbeschoft, onbeleefd, onervaren en vernederend zijn ze op Zanderij(na lek deng pa ab a Zanderij). Ik reis al 8 jaren en al de 8 jaren heb ik hun ‘onderzoekkamer’ gezien. Ik vind het niet erg op Schiphol gecontroleerd te worden, maakt niet uit hoe lang het duurt, maar op Zanderij….bah!!!Ze kunnen nieteens uit hun woorden komen als ze een vraag stellen…..en wat ze ook uitstralen is…dat niemand zo goed is als hun, die kobbies. Ik ben het eens met Henk Molenaar en Ira. Voer de controle op tot 1.000%. En dan zeggen sommige mensen dat Nederland de mensenrechten schend? Absoluut niet! Die smokkelaars en helpers plegen een aanslag op de gezondheid van de mensen…dus de smokkelaars moeten aangeklaagd worden en niet Nederland. De 1 verpest het altijd voor een ander.Smokkelaars, ga eens werken!!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +5
 14. Douane zanderij is erg corrupt kijk maar Soebagh was onder inspecteur en 2 keer aangegehouden op verdenking.Grote vriend van Inder bij elke zending kreeg hij minimaal 35 duizend dollar heeft een villa in Saramacca allemaal van Coke geld Maar vrienden hebben hem weer vrijgelaten

  Beoordeel Thumb up Thumb down 0
 15. Hi booi,
  Waar zij jullie daar in Calimerostan mee blij kunnen maken. When a man is a donkey, you must ride him!

  Beoordeel Thumb up Thumb down -1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
 • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
 • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
 • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »